dinsdag 29 september 2009

Veilig thuis !

Goeiedag zeg...
wat een weekend !
Eind september en nog zomerse dagen... Het jaar 2009 is een gezegend jaar geweest op motorvlak.
Vrijdag ll. zijn we met 9 motoren vertrokken richting Eifel... en het werd een zalig weekend...
Ondanks bochten die vierkant waren en de voorzichtigheid en de onervarenheid van een collega, ging het aan een mooi tempo richting Simmerath... De bochten werder ronder, de snelheden vlotter... Tijdens dit weekendje bochtenrijden hebben we weer veel bijgeleerd, genoten, gelachen, gezien, gegeten, gefeest... En de zon scheen tot op de laatste minuut... Alsof we ze besteld hadden.
Aan alle deelnemers, hartelijk dank voor dit geslaagde weekend, nen dikke mercie voor de gezelligheid en de vriendschap, t was een reuze toffe groep !
Fotokes én videookes vind je HIER

1 opmerking:

  1. Toch enkele eigenaardigheden: 1é Als er een bord staat, verboden voor motoren zaterdag, zon en feestdagen.Dan zal je zien dat iedereen die achter u rijdt gewoon doorrijdt, dus moet je als eerste dit ook doen want anders rij je alleen in een andere straat. 2é Denk je dat iemand je bij de start vraagt om eens over een wei te rijden, en je zoekt een wei in een doodlopende straat, dan denkt heel de groep dat je verkeert rijdt. 3é Als je een taverne bezit met een mooi terras, je zet hierop tafels en parasols mooi open, en ook een bordje "open" aan de straatkant. Je bevestigd aan uw deur een klok met een klepel en gaat daarna slapen, met de bedoeling, lang te slapen.Tja We zijn stil terug vertrokken toen de overbuurvrouw het raam opende met de vermelding, ze slapen nog en het staat er allemaal nog van gisteren. Toch durf ik te twijfelen of ze toen nog sliepen.

    BeantwoordenVerwijderen